ZeroWaste

ZeroWaste

ZeroWaste is een uniek afvalscheidingsconcept waarmee je bedrijf zelfvoorzienend wordt met het eigen afval.

Het omvat afvalscheiding, recycling en hergebruik en is al op kleine schaal efficiënt en haalbaar. Dat maakt het ideaal voor grote én kleinere organisaties die duurzaam en circulair willen ondernemen.

Circulair ondernemen

Het uitgangspunt van ZeroWaste is dat je al het afval op de werkplek gescheiden verzameld in fraaie modulaire scheidingsstations. De gescheiden stromen worden gelijktijdig afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Die je mogelijkerwijs zelf weer terug inkoopt. Zo geef je heel direct en praktisch invulling aan duurzaam en circulair ondernemen.

Optimaal verzamelen, vervoeren en recyclen

Hergebruik van materialen vraagt om gescheiden inzameling. De recycling mogelijkheden van goed gescheiden materialen zijn namelijk vele malen groter dan van restmaterialen die niet gescheiden worden aangeboden. Een slimme inrichting van de afvalstromen en uitgekiende logistiek leiden in veel gevallen tot kostenverlaging op korte of langere termijn. Door het recyclen van de verschillende soorten afval en het hergebruiken ervan als grondstof voor nieuwe producten, worden bovendien ook flinke milieubesparingen gerealiseerd.

PMD inzameling

Uniek in Nederland is dat wij ook bij het bedrijfsleven PMD (Plastic, Metalen verpakkingen en Drankenkartons) inzamelen en zoveel mogelijk recyclen tot nieuwe verpakkingen en producten. Iets wat tegenwoordig normaal is in de huishoudens is nu ook beschikbaar voor bedrijven.

Gescheiden afval verzamelen

Contact

De Graaf Groep B.V.
Hertzstraat 10
1446 TG Purmerend
Nederland
info@degraafgroep.nl
Tel: 0299-223 888
KVK: 36042774
BTW: NL802460550B01
BANK: NL80 ABNA 0410 4031 13

Nieuwsbrief ontvangen?