Webshop Graafgroep

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag niet in de onderstaande lijst? Neem dan contact met ons op.

Afvalcontainers bestellen

Hoe kan ik een container huren?

U bestelt uw container gemakkelijk via deze webshop. Kies dan eerst voor de afvalsoort waar u een container voor nodig heeft en kies vervolgens uit de verschillende formaten die voor die afvalsoort beschikbaar zijn. Kies vervolgens een datum tijdens het verdere bestelproces.

Hoe kan ik een container huren?

U kunt eenvoudig online een container bestellen in de webshop. U kunt de gewenste container vinden via de zoekbalk of in het menu onder afvalbeheer en afvaldiensten.

Kan ik als particulier ook een container huren?

U kunt als particulier ook eenvoudig een container bij ons huren. Wij vragen u als particulier wel om direct bij bestelling de betaling te voldoen via Ideal of creditcard.

Kan ik een dag kiezen waarop de container wordt geplaatst?

Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur besteld is levering op de volgende werkdag mogelijk. U heeft de mogelijkheid de container op maandag t/m vrijdag te laten plaatsen. Wij komen dan tussen 8:00 en 17:00 uur bij u langs. Wanneer u uw gewenste plaatsingsdatum bij de opmerkingen van uw bestellingen doorgeeft nemen wij contact met u op om de definitieve datum af te stemmen.

Ik heb morgen al een container nodig, is dat mogelijk?

Wanneer u op werkdagen vóór 16:00 uur besteld kunnen wij de volgende werkdag een container bij u plaatsen.

Wat houdt het all-in tarief in?

Het all-in tarief houdt in dat bij de prijs het plaatsen en afvoeren van de container en het verwerken van het afval zijn inbegrepen. Daarbij is ook 6 weken huur van de container inbegrepen. Optioneel kunnen de prijzen inclusief (voor particulieren) of exclusief (voor bedrijven) btw worden getoond.

Welke betaalwijzen hanteren jullie?

U kunt bij het plaatsen van uw bestelling met Ideal en creditcard betalen. Zakelijke klanten kunnen ook de bestelling op rekening plaatsen. De factuur wordt dan achteraf verstuurd.

Krijg ik een bestelbevestiging van mijn bestelling?

U ontvangt een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. In de bevestiging wordt weergegeven welke container u heeft gekozen, voor welk tarief en de door uw gewenste leverdatum die u bij de opmerkingen kunt invullen. Wij nemen contact met u op om de definitieve plaatsingsdatum af te spreken.

Algemene vragen en contact

Waar kan ik terecht met overige vragen en opmerkingen?

U kunt contact met ons opnemen via de website, door een e-mail te sturen naar info@degraafafvalbeheer.nl of te bellen naar 0299-223 888.

Wie is De Graaf Afvalbeheer?

De Graaf Afvalbeheer is dé specialist op het gebied van inzameling en verwerking van alle afvalstromen. De Graaf Afvalbeheer is onderdeel van De Graaf Groep B.V., een familiebedrijf dat al 60 jaar bestaat en gevestigd is in Purmerend. Voor onze online bestellingen maken wij gebruik van het platform van Product for Product. Hier worden naast afvaldiensten ook duurzame en gerecycelde producten aangeboden.

Afvalcontainer laten plaatsen

In welke regio plaatsen jullie container(s)?

Wij plaatsen containers in heel Nederland (voor de eilanden rekenen wij achteraf een toeslag bovenop het all-in tarief in verband met de bereikbaarheid). In de directe omgeving van Purmerend komen wij de container zelf bij u plaatsen. Valt uw adres net buiten onze regio? Dan is het mogelijk dat wij een partner inschakelen om de container bij u te plaatsen.

Op welke dagen en tijden plaatsen jullie container(s)?

Het is mogelijk om een container op maandag t/m vrijdag te laten plaatsen. Wij kunnen de container tussen 8:00 – 17:00 uur plaatsen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een dag en tijdblok af te spreken.

Heb ik een vergunning nodig om een container te plaatsen?

Wanneer u de container niet op uw eigen terrein laat plaatsen is het mogelijk dat u een vergunning dient aan te vragen bij uw gemeente. Of dit ook op uw locatie geldt kunt u het beste even informeren bij uw gemeente.

Afvalcontainer gebruiken en laten ophalen

Wat zijn de voorschriften voor het aanbieden van de container?

De container mag maximaal 20 centimeter boven de rand beladen worden. Het is niet toegestaan om materiaal te laten uitsteken aan de voor-, achter- en zijkant van de container.

Wanneer wordt de container afgevoerd?

Is uw container vol of heeft u hem niet meer nodig? Neem dan contact met ons op om de afvoerdatum te bespreken. Staat de container langer dan 6 weken voor uw deur? Dan gaan wij huur in rekening brengen.

Ik wil graag de container laten afvoeren. Hoe geef ik dat door?

U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@degraafafvalbeheer.nl of te bellen naar 0299 – 223 888.