Afval scheiden en verzamelen zit in onze genen!

Over De Graaf Groep

Het scheiden en verzamelen van afval zit in onze genen!

In 1952 begon Jaap de Graaf al met het gescheiden ophalen van papier bij bedrijven in de regio Purmerend. Het zien van afval als grondstof was toen al zeer vooruitstrevend en deze innoverende instelling hebben wij nog steeds!

Zo zijn we vandaag de dag een professioneel landelijk afvalbedrijf gespecialiseerd in het adviseren over en gescheiden ophalen van alle afvalstromen die je kan bedenken. ZeroWaste noemen we dat, wij zien geen afval maar juist grondstof!

Afvalcontainers voor 6 verschillende afvalstromen. We leveren in de regio Purmerend inmiddels afvalcontainers voor de volgende afvalstromen:

  • Bouw- en sloopafval
  • Groen- en tuinafval
  • Grofvuil
  • Grond
  • Hout
  • Schoon puin

Wat gebeurt er met uw afval?

Het opgehaalde afval wordt door ons zorgvuldig verder verwerkt. Waar mogelijk creëren we van het afval een nieuwe grondstof voor nieuwe producten. Het bij u ingezamelde papier en karton bijvoorbeeld wordt verwerkt en in balen van 500 tot 700 kilogram geperst. Fabrikanten vermalen dit vervolgens tot pulp om te dienen als grondstof voor eindproducten. Producten die u vervolgens weer kunt gebruiken. Geïnteresseerd om met uw bedrijf de volgende stap te zetten in circulair ondernemen? Kijk dan eens op productforproduct.com.

De Graaf Groep B.V.

Over De Graaf - Ons pand
De Graaf Afvalbeheer

Scheiden en verzamelen van afval bij de bron

70
Jaren ervaring
100+
Werknemers in dienst
35+
Vrachtauto's
1
Locatie