Kies uw afvalstroom

Container bouw- en sloopafval

Selecteer uw gewenste grootte:

Pak een zak

Selecteer uw gewenste grootte:

Bestel gemakkelijk en snel de juiste container

1.

Kies de afvalstroom van uw afval.

2.

Selecteer de gewenste containermaat.

3.

Vul uw gegevens en gewenste leverdatum in.

4.

De container wordt voor uw deur bezorgd.

Plaatsen container

Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt dan is levering op de volgende werkdag mogelijk. U kunt de container op maandag t/m zaterdag laten plaatsen. Wij komen maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur bij u langs en zaterdag tussen 08:00 en 16:00 uur. Wij komen de container bij u plaatsen op de vooraf afgesproken datum.

Afvoeren container

Voor het afvoeren van de container na de huurperiode van 6 weken nemen wij contact met u op. Is uw container eerder vol of heeft u hem niet meer nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij hem zo snel mogelijk af kunnen voeren. U heeft de mogelijkheid om de container op maandag t/m zaterdag te laten afvoeren. Maandag t/m vrijdag kan dit tussen 07:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 16:00 uur. U kunt de container ook langer dan 6 weken huren. Er worden dan huurkosten in rekening gebracht voor de weken na de eerste periode van 6 weken.

Webshop Graafgroep

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag niet in de onderstaande lijst? Neem dan contact met ons op.

Afvalcontainers bestellen

Kan ik als particulier ook een container huren?

U kunt als particulier ook eenvoudig een container bij ons huren. Wij vragen u als particulier wel om direct bij bestelling de betaling te voldoen via Ideal of creditcard.

Ik heb morgen al een container nodig, is dat mogelijk?

Wanneer u op werkdagen vóór 16:00 uur besteld kunnen wij de volgende dag, van maandag t/m zaterdag, een container bij u plaatsen.

Wat houdt het all-in tarief in?

Het all-in tarief houdt in dat bij de prijs het plaatsen en afvoeren van de container en het verwerken van het afval zijn inbegrepen. Daarbij is ook 6 weken huur van de container inbegrepen. Optioneel kunnen de prijzen inclusief (voor particulieren) of exclusief (voor bedrijven) btw worden getoond.

Afvalcontainer laten plaatsen

In welke regio plaatsen jullie container(s)?

Wij plaatsen containers in heel Nederland (voor de eilanden rekenen wij achteraf een toeslag bovenop het all-in tarief in verband met de bereikbaarheid). Binnen de directe regio van Purmerend zullen wij de container zelf bij je komen plaatsen. Valt je adres net buiten onze regio? Dan is het mogelijk dat wij een partner inschakelen om de container bij u te laten plaatsen.

Op welke dagen en tijden plaatsen jullie container(s)?

Het is mogelijk om een container op maandag t/m zaterdag te laten plaatsen. Wij komen maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur bij u langs en zaterdag tussen 8:00 en 16:00 uur. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een dag en tijdblok af te spreken.

Heb ik een vergunning nodig om een container te plaatsen?

Wanneer u de container niet op uw eigen terrein laat plaatsen is het mogelijk dat u een vergunning dient aan te vragen bij uw gemeente. Of dit ook op uw locatie geldt kunt u het beste even informeren bij uw gemeente.