De Graaf logo

Scheiden en verzamelen van afval bij de bron

Het scheiden en verzamelen van afval zit in onze genen! In 1952 begon Jaap de Graaf al met het gescheiden ophalen van papier bij bedrijven in de regio Purmerend. Het zien van afval als grondstof was toen al zeer vooruitstrevend en deze innoverende instelling hebben wij nog steeds!

Zo zijn we vandaag de dag een professioneel landelijk afvalbedrijf gespecialiseerd in het adviseren over en gescheiden ophalen van alle afvalstromen die je kan bedenken. ZeroWaste noemen we dat, wij zien geen afval maar juist grondstof!

Hoe scheiden en verzamelen wij afval bij jou?

Elk bedrijf is anders dus kijken wij naar de mogelijkheden die bij jou passen. Wij geven je advies hoe je afval duurzaam kan scheiden, welke inzamelmiddelen je het beste kan gebruiken en wanneer je deze het beste kan laten legen of ophalen. Uiteraard wel altijd met oog voor het milieu door zorgvuldig geplande routes te rijden met onze milieuvriendelijke wagens. Wil je weten hoe jij het scheiden en verzamelen van afval optimaal kan inrichten? Wij helpen je hier graag bij!

Kies de afvalstroom die jij zoekt

Ben je specifiek op zoek naar informatie over een bepaalde afvalstroom? Klik dan hiernaast op de afvalstroom van jouw keuze en bekijk onze mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je met duurzaam ondernemen aan de slag? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

infographic-steps-origineel