Tariefaanpassing 2024

Door ontwikkeling in de markt zijn wij genoodzaakt onze tarieven vanaf 1 januari 2024 te verhogen. Hieronder leggen we graag uit waarom.

Ontwikkelingen in de markt
Net als in voorgaand jaar blijven de brandstof- en energiekosten dit jaar hoog. Daarnaast heeft de inflatie voor hogere loonkosten gezorgd. Daarnaast streven wij er naar om onze CO2 uitstoot te verminderen door route-optimalisatie, kritisch te kijken naar ledigingsfrequenties en de invoering van een nieuw software-systeem. Al deze ontwikkelingen hebben direct invloed op onze tarieven voor de inzameling en verwerking van uw afvalstoffen.

Nieuwe tarieven vanaf 1 januari 2024
Om u ook in 2024 op een professionele manier van dienst te kunnen zijn moeten wij, gezien de ontwikkelingen, onze tarieven aanpassen. De nieuwe tarieven ziet u terug op de factuur die u in 2024 ontvangt. Om de aanpassing zo transparant mogelijk te houden, blijven we de brandstof- en energietoeslag apart vermelden op onze factuur. Ook passen we deze aan wanneer het kan.

Optimaal scheiden steeds belangrijker
Gezien de kosten van verwerkingsinstallaties en de hogere kwaliteitseisen die worden gesteld aan de afvalstromen is het scheiden van afval op de juiste wijze noodzakelijk. Door uw afval gescheiden aan te leveren en zo restafval te verminderen draagt u hieraan bij. De focus van de Graaf Groep B.V. ligt op het scheiden van afval bij de bron, zodoende zijn wij initiatieven als Paper for Paper, Product for Product en Waste2Promo gestart.

Vragen?
Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer weten over hoe u uw afvalafvoer verbetert? Of heeft u interesse in onze duurzame initiatieven? Neem dan gerust contact met ons op via 0299-223 888 of via ons contactformulier.

Met vriendelijke groet,

De Graaf Groep.