Tariefaanpassing 2023

Door ontwikkeling in de markt zijn wij genoodzaakt onze tarieven vanaf 1 januari 2023 te verhogen. Hieronder leggen we graag uit waarom.

Ontwikkelingen in de markt

Het is u vast niet ontgaan dat de brandstof- en energiekosten dit jaar flink zijn gestegen. Ook stijgen de kosten en levertijden van materialen en moeten wij rekening houden met hogere loonkosten. Deze marktontwikkelingen hebben direct invloed op onze tarieven voor de inzameling en verwerking van uw afvalstoffen.

Nieuwe tarieven vanaf 1 januari 2023

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijk voor de Graaf Groep Om u ook in 2023 op een professionele manier van dienst te kunnen zijn moeten wij, gezien de ontwikkelingen, onze tarieven aanpassen. De nieuwe tarieven ziet u terug op de factuur die u in februari 2023 ontvangt. Om de aanpassing zo transparant mogelijk te houden, blijven we de brandstof- en energietoeslag apart vermelden op onze factuur. Ook passen we deze aan wanneer het kan.

Optimaal scheiden steeds belangrijker

Gezien de kosten van verwerkingsinstallaties en de hogere kwaliteitseisen die worden gesteld aan de afvalstromen is het scheiden van afval op de juiste wijze noodzakelijk. Ook laten de huidige ontwikkeling in Europa en de wereld zien dat we zorgvuldig om moeten gaan met onze energie en grondstoffen. Door uw afval gescheiden aan te leveren en zo restafval te verminderen draagt u hieraan bij. De focus van de Graaf Groep B.V. ligt op het scheiden van afval bij de bron, zodoende zijn wij initiatieven als Paper for Paper, Product for Product en ZeroWaste gestart.

Vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer weten over hoe u uw afvalafvoer verbetert? Of heeft u interesse in onze duurzame initiatieven? Neem dan gerust contact met ons op via 0299-223 888 of via ons contactformulier.

Met vriendelijke groet,

De Graaf Groep.