De Graaf Security

Specialist in vernietigen

Wij zijn een gecertificeerde specialist in vertrouwelijke vernietiging zoals archiefvernietigingdatavernietiging en productvernietiging.

Ga voor zekerheid!

Laat vertrouwelijke gegevens die niet meer gebruikt worden of niet meer bewaard mogen worden altijd gecertificeerd vernietigen. Wij maken gebruik van afgesloten containers en een gecertificeerd inzamel- en vernietigingsproces. Zo heb je altijd zekerheid en voldoe je aan de wettelijke regels van de algemene verordening gegevensbescherming. We zijn er voor alle bedrijven, klein of groot.

Mogelijkheden vertrouwelijke vernietiging

Benieuwd naar de mogelijkheden van gecertificeerde vertrouwelijke vernietiging van archief, data, oude voorraden of producten die niet meer op de markt mogen komen? Kijk dan bij onderstaande diensten archiefvernietiging en/of data- en productvernietiging of neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag!

papier-snippers-287x220

Archiefvernietiging

Je archief vernietigen op een veilige gecertificeerde manier? Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wil je hier meer over weten?

data-telefoon-creditcard

Data & Productvernietiging

Computers, tapes, harde schijven, uniforms, afgekeurde producten, we vernietigen het allemaal veilig en gecertificeerd. Wil je hier meer over weten?

Contact

De Graaf Groep B.V.
Hertzstraat 10
1446 TG Purmerend
Nederland
info@degraafgroep.nl
Tel: 0299-223 888
KVK: 36042774
BTW: NL802460550B01
BANK: NL80 ABNA 0410 4031 13

Nieuwsbrief ontvangen?