Circulaire papierproducten

Circulaire papierproducten

Van al het verzamelde papier, bij jou en onze andere klanten, maken wij weer nieuw papier en dat leveren wij ook weer terug. Deze circulaire producten van papier noemen wij Paper for Paper.

Hoe kan ik deze producten bestellen?

Heel simpel door naar onze webshop te gaan en daar circulaire producten met het Paper for Paper keurmerk op te zoeken. Denk hierbij aan papieren handdoekjestoiletpapier en poetsdoekrollen, maar ook aan je velletjes papier voor de printer!

Groene punten sparen

Om je te belonen voor je duurzame aankoop van circulaire producten kan je groene punten sparen! Bij elke € 100,- in je bestelling ontvang je al een groen punt. Je punten kan je inwisselen voor een bomendonatie aan ons bebossingsproject in Ethiopië, voor een duurzaam product of een cadeaukaart naar keuze. Tip! Je spaart sneller meer punten voor een bomendonatie als je ook andere producten uit de webshop mee besteld, bijvoorbeeld uit ons uitgebreide assortiment met kantoorbenodigdheden.

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar een specifiek product voor op kantoor maar kan je het zo snel niet vinden? Grote kans dat we het wel hebben in ons assortiment van meer dan 30.000 producten. Laat ons weten wat je zoekt, wij zoeken graag mee!

hygienepapier

Contact

De Graaf Groep B.V.
Hertzstraat 10
1446 TG Purmerend
Nederland
info@degraafgroep.nl
Tel: 0299-223 888
KVK: 36042774
BTW: NL802460550B01
BANK: NL80 ABNA 0410 4031 13

Nieuwsbrief ontvangen?