Wij recyclen afval tot duurzame producten

Door middel van ons circulaire afvalproces zorgen we er in 3 stappen voor dat afval een nieuw leven krijgt!

Ontdek hoe we dat doen

Inzamelen afval

Inzamelen afval

Wij zijn jouw partner voor het inzamelen van alle afvalstromen door heel Nederland. En dat al meer dan 70 jaar. Wij gebruiken graag onze kennis om jou te adviseren over het inzamelen en scheiden van je afval.

Recyclen afval

Recyclen afval

Afval is voor ons een grondstof. Bij ons krijgt je gescheiden afval een tweede leven. Hergebruik en recyclen van afval zijn onze kernwaarden. Ook voor minder gebruikelijke afvalstromen.

Duurzame producten

Duurzame producten

Deze duurzame producten gemaakt van jouw afval leveren wij graag weer aan je terug. Van hygiƫnepapier en printpapier tot kantoorartikelen en herbruikbare bekers. Al meer dan 30.000 producten!

Gescheiden afval verzamelen

Onze vrachtwagens brengen jaarlijks 50.000.000 kilo aan verschillende soorten afval naar onze eigen werf.

Onze verwerkingslocatie

Het afval wordt naar onze eigen werf gebracht om te verwerken en klaar te maken voor recycling.

Terugleveren duurzame producten

Wij leveren jaarlijks miljoenen koffiebekers, toiletrollen, papieren handdoekjes, kantoorartikelen en andere duurzame producten aan onze klanten en consumenten terug.

Gescheiden afval verzamelen
Onze verwerkingslocatie voor afval
Terugleveren van duurzame producten
(Photo by: Guillaume Groen )

Container bestellen?

Container voor bouw- en sloopafval, puin, hout, grofvuil, groen en tuinafval of grond nodig? Bestel makkelijk via onze webshop.

Aangepaste ophaaldagen De Graaf Groep

februari 24, 2023

Vanwege de komende feestdagen komen wij op een aantal dagen uw restafval en karton later ophalen. Op de volgende dagen zijn wij gesloten: Het ophalen van uw restafval halen we de eerstvolgende werkdag in. Uw karton komen we twee werkdagen na elke feestdag ophalen. Een inhaallediging voor archief kunt u aanvragen. Klik hier voor onze…

Lees verder

Tariefaanpassing 2023

januari 2, 2023

Door ontwikkeling in de markt zijn wij genoodzaakt onze tarieven vanaf 1 januari 2023 te verhogen. Hieronder leggen we graag uit waarom. Ontwikkelingen in de markt Het is u vast niet ontgaan dat de brandstof- en energiekosten dit jaar flink zijn gestegen. Ook stijgen de kosten en levertijden van materialen en moeten wij rekening houden…

Lees verder

Openingstijden oudejaarsdag

december 9, 2022

Op oudejaarsdag, zaterdag 31 december, zijn De Graaf Afvalbeheer en Metaal gesloten vanaf 12.00 uur. Klik hier voor een overzicht van alle openingstijden. Wij wensen u alvast een mooie jaarwisseling en tot ziens in 2023!

Lees verder

Openingstijden feestdagen

april 8, 2022

De Graaf Afvalbeheer en Metaal zijn op de volgende dagen gesloten: Maandag 18 april, Pasen Woensdag 27 april, Koningsdag Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag Maandag 6 juni, Pinksteren Maandag 26 december, Kerst Klik hier voor een overzicht van alle openingstijden.

Lees verder

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

januari 4, 2022

Wij zijn per direct op zoek naar: – Chauffeur Haakwagen / Portaalwagen– Productiemedewerker Metaalwerf– Administratief medewerker op de Weegbrug – Kraanmachinist Lees hier de volledige vacatures. Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst!

Lees verder

Contact

De Graaf Groep B.V.
Hertzstraat 10
1446 TG Purmerend
Nederland
info@degraafgroep.nl
Tel: 0299-223 888
KVK: 36042774
BTW: NL802460550B01
BANK: NL80 ABNA 0410 4031 13

Nieuwsbrief ontvangen?